BLI MEDLEM NÅ!

Bli klokere på ungen din, og stå trygt som småbarns-
forelder!

I medlemsportalen Hjertefamilie får du verktøy for å forstå ungen din bedre, sånn at samspillet deres glir lettere, og selvfølelsen til ungen din gror seg sterk og god.

GI MEG BESKJED NÅR DET ÅPNER

Bli klokere på ungen din og stå trygt som småbarnsforelder!

I medlemsportalen Hjertefamilie får du verktøy for å forstå ungen din bedre, sånn at samspillet deres glir lettere, og selvfølelsen til ungen din gror seg sterk og god.

GI MEG BESKJED NÅR DET ÅPNER

DØRENE ÅPNER I AUGUST

Vil du få en påminnelse når dørene åpner? Sett deg på ventelista her.

Jeg behandler din data i tråd med Personvernerklæringen. Ved å melde deg på ventelista samtykker du til denne. Du vil kun motta informasjon om Hjertefamilie, og kan be om å bli slettet når som helst.

Hjertefamilie er for deg som vil:

Bygge selvfølelsen til ungen din gjennom en god relasjon

Vite nøyaktig hva du skal si og gjøre når det stormer

Kjenne på økt mestring og trygghet i foreldrerollen

Forstå atferden og utviklingen til ungen din

Det er meninga at ungen din skal eksplodere i følelser og teste grenser, det er sunt! Men bare fordi det er normalt, så betyr det selvfølgelig ikke at det er lett å håndtere.

Småbarnstida er kanskje livets mest utfordrende periode for deg, men også den aller viktigste for ungen din!

I medlemsportalen Hjertefamilie tar jeg deg i hånda og leder deg trygt gjennom ditt småbarnsliv.

Innholdet du får i Hjertefamilie er solid forankret i den nyeste forskningen på barns utvikling. Det er hands-on med praktiske tips og verktøy du kan ta i bruk asap! 

Jeg vet du er travel, så artiklene kommer med lydfiler du kan lytte til på farta. Guidene fokuserer på konkrete tips og råd som er enkle å forstå og gjennomføre.

I Hjertefamilie lærer du biologien bak hvorfor ungen din gjør som han/hun gjør, og hvordan du kan møte han/henne på best mulig måte for å sikre en livslang god relasjon og selvfølelse.

Bli medlem i Hjertefamilie nå, og få tilgang til verktøyene som gjør småbarnslivet til deg og familien din klokere og enklere!

Jeg gjør oppmerksom på at Hjertefamilie ikke er for deg som trenger helsehjelp og/eller individtilpasset hjelp. Ta kontakt med helsestasjon eller fastlegen.

BLI MEDLEM HER

Maja

Jeg hadde skyhøye forhåpninger til Hjertefamilie, men var også veldig spent på om det kom til å være verdt pengene. Nå kan jeg si, med hånda på hjertet, at dette utvilsomt har vært den beste investeringa jeg har gjort for meg og ungene mine så langt i min foreldrekarriere. Hjertefamile har gitt meg en fantastisk ro og trygghet. Jeg kan faktisk ikke få skrytt nok og gleder meg masse til alt jeg skal lære framover. Det aller beste er at alle råd er så håndfaste og konkrete. "Hvis ungen din gjør sånn her, prøv å si dette", også funker det som regel alltid som ei kule. Jeg ELSKER Hjertefamilie!

Andi

The content of the handouts is really good but for me reading your answers on the fb group gives most. Its really great / helpful to see your comments to ´real life´ situations. I really appreciate your views and opinions, and I think you have a very nice way of putting the research into manageable practice. Also its been really lovely to feel in some way connected to the group. Thank you very much - its a great resource.

Stine

Jeg synes innholdet er supert! Det er tilgjengelig og enkelt å forstå.

Har hatt veldig god effekt av å møte gutten min på en ny måte i bhg når han blir lei seg/sint når jeg henter han. Det var tips fra deg, tusen takk!

Dette får du som medlem

Du får nytt innhold som styrker deg i foreldrerollen hver uke.

Kickstarttips

Vi kickstarter hver måned med en video som går rett på sak knytta til månedens tema. Du får enkle tips du kan bruke med en gang.

 

I dybden

Vi gjør et dypdykk i månedens tema med en artikkel og lydfil. Innholdet er godt forankret i forskning på barns utvikling, men likevel praktisk. 

Verktøy

Jeg vet du trenger input som er kort og praktisk, derfor får du hver måned et verktøy du kan ta i bruk asap! Det kan være en guide, en sjekkliste, en praktisk øvelse, eller noe annet.

Spørretimen

Du kan stille meg spørsmål direkte på livesending hver måned. Alle livesendingene blir lagret, så du har tilgang til tidligere sendinger.

Foreldrelandsby

I facebookgruppa vår kan du få svar på alt du lurer på knytta til småbarnslivet. Vi undrer oss sammen, og du kan få veildning av meg (ikke helsehjelp).

Støtte og veiledning

Dropp google og uønska råd fra familiemedlemmer. Med Hjertefamilie på lomma er du kun et klikk unna støtte og profesjonell veildning (ikke helsehjelp).

Temaer de neste 3 månedene:

Dette skal vi ha fokus på fremover i Hjertefamilie

Juni

Det nye barnesynet

Hva menes egentlig med 'det nye barnesynet'? Hvordan ser det ut i praksis? Og hvorfor det er nøkkelen til god selvfølelse hos barnet ditt.

 

Juli

Egentid

Hvordan ta vare på deg selv som forelder? I juli har vi fokus på å være, fremfor å gjøre.

 

August

Vennskap og sosiale bånd

Når danner egentlig barn vennskap? Og hva kan du gjøre for at ungen din utvikler gode sosiale egenskaper?

 

BLI MEDLEM NÅ

Linda

Jeg vil si at for meg er felleskapet så sterkt. Å føle at hvilket som helst spm aldri er dumt og at man blir møtt med en forståelse og omsorg. For meg som hadde en tøff graviditet, fødsel og barseltid med fødselsdepresjon så har det vært utrolig viktig å føle at det er åpent for meg å stille de "dumme" spm uten å føle meg dømt. Her har hjertefamilie vært gull og dessuten er jeg jo opptatt av mentale helse og føler så absolutt at jeg får innmari nyttig informasjon, uten å føle at sånn og sånn MÅ ting gjøres. Du er gull. Takk.

Linn

Konkrete og hands on tips som gjør hverdagen min enklere! Etter at jeg ble medlem av Hjertefamilie har jeg fått en annen forståelse og forventning til barna mine, i takt med dette har jeg senket skuldrene mine og står tryggere i foreldrerollen. De konkrete rådene som Charlotte har gitt, har virkelig fungert.

Dette er noe av det som venter på deg:

Du får nytt innhold hver uke, og alt tidligere innhold ligger i portalen. Her er et utvalg av det som allerede venter på deg. Du får tilgang med en gang du melder deg inn.

Artikler med lydfiler

Verktøy

Arkiv med spørretimer

 

Jeg har livesending med spørsmålsrunde hver måned, hvor du kan spørre om hva du vil om foreldrerollen og småbarnslivet.

Alle sendinger blir lagret, og i de tidligere sendingene finner du mange gode og praktiske spørsmål som kan gi deg svar på ting du lurer på. Sendingene ligger og venter på deg i Facebookgruppa når du blir medlem.

 

 

Slik fungerer Hjertefamilie

Innholdet er strukturert på en helt bestemt måte. Dette systemet gjør at du får et godt grunnlag for å forstå ungen din bedre, og dermed kjenne deg tryggere i foreldrerollen. Det bidrar også til at du ikke hopper over viktig læring og kunnskap som er essensielt for å få maks utbytte av de mer overordna temaene. Når du melder deg inn tar du en evaluering for å finne ditt nivå.

1) Utforske

Nivå 1 handler om å utforske hvem du er og vil være som forelder. Hva er dine verdier? Hva er drømmen din for familien din og ungen din? Hva er viktig for deg?

 

 

2) Forståelse

 Nivå 2 handler om å gi deg et godt grunnlag for å forstå ungen din bedre. Du vil få et stødig fundament som gjør det enklere å sette realistiske forventninger, og dermed bedre samspillet i familien.

 

3) Mestring

Nivå 3 handler om å sette all kunnskapen din ut i praksis. Du får konkrete verktøy som hjelper deg å bruke det du vet om ungen din til å løse klassiske utfordringer som dukker opp i småbarnslivet.

4) Hjerteglede

Nivå 4 er det siste nivået, men det er nå du skal prøve og lære enda mer! Du lærer deg å hvile i intuisjonen din, og kose deg med lek med ungen din!

 

BLI MEDLEM NÅ

Hvem er jeg?

Hei, jeg er Charlotte!

Jeg er autorisert psykolog (cand.psychol.), utdannet ved Københavns Universitet. Jeg skrev min speciale om barns selvfølelse og jeg brenner for småbarnsliv!

Jeg har erfaring fra å jobbe med et bredt spekter psykisk strev hos barn og unge, og deres familier, både i spesialisthelsetjenesten (BUP) og kommunehelsetjenesten.

Først og fremst er jeg mamma! Jeg elsker nærværet og relasjonen til barna mine, selv om mammarollen også gjør meg gal (til tider).

Da datteren min ble født ble livet forandret på så mange måter. Jeg ble straks konfrontert med presset og meningene til alle andre om mammarollen, og kjente behovet for å fordype meg ytterligere i litteratur og forskning om barns utvikling. Jeg er fremdeles på den reisen i dag.

Jeg hjelper mammaer, og foreldre, som deg å styrke troen på seg selv, sånn at du kan ta gode valg som føles riktig for familien din, samtidig som du styrker båndet mellom deg og ungen din.

Jeg håper vi sees på innsiden av medlemsportalen. Jeg gleder meg til å støtte og veilede deg på din småbarnslivsreise!

Ofte stilte spørsmål:

Forstå ungen din bedre, og kos deg mer i småbarnstida!

Bli medlem i Hjertefamilie og få tilgang til verktøyene som gjør deg tryggere og sterkere i foreldrerollen!

MÅNEDSBASIS*

347 NOK

INGEN BINDINGSTID

 • Støtte og veiledning fra meg i privat Facebookgruppe
 • Hands-on, forskningsbaserte
  artikler med lydfiler
 • Praktiske guider, sjekklister, ressurser, mm.
 • Kickstart-videoer med enkle tips
 • Månedlig spørretime live
 • Fellesskap med foreldre med samme barnesyn som deg
 • Tilgang fra PC og mobil
 • Bonuser, overraskelser og andre hemmelige ting!
BLI MEDLEM

ÅRSBASIS

3470 NOK

FÅ TO MÅNEDER GRATIS*

 • Støtte og veiledning fra meg i privat Facebookgruppe
 • Hands-on, forskningsbaserte
  artikler med lydfiler
 • Praktiske guider, sjekklister, ressurser, mm.
 • Kickstart-videoer med enkle tips
 • Månedlig spørretime live
 • Fellesskap med foreldre med samme barnesyn som deg
 • Tilgang fra PC og mobil
 • Bonuser, overraskelser og andre hemmelige ting!
*Ved å velge årspris betaler du for 10 måneder i dag, og får dermed 2 måneder gratis.
BLI MEDLEM
Ønsker du mer informasjon om Hjertefamilie,
kan du sende meg en mail på hello(@)charlottemjelde.no

*Hjertefamilie er en medlemsportal som er abonnementsbasert. Det betyr at du betaler en fast sum hver måned, og avtalen løper inntil du sier den opp. Blir du med i Hjertefamilie nå, blir medlemskapet ditt låst til denne prisen og den vil aldri stige så lenge du forblir medlem. Om du melder deg ut og ønsker å bli medlem igjen ved en senere anledning må du betale gjeldende pris på det tidspunktet.

 

Disclaimer:

Å bli medlem i Hjertefamilie gir deg ikke rett på helsehjelp eller individtilpasset hjelp. Jeg gir ingen garantier for at barnet ditt utvikler god psykisk helse. Jeg lover å lære deg alt jeg selv kan om barns utvikling og hvordan du kan møte barnet ditt på gode måter, men du må selv gjøre jobben. Jeg skal hjelpe deg og støtte deg så godt jeg kan innenfor de rammene vi har å forholde oss til.