Grupperegler Hjertefamilie

Hjertefamilie med psykolog Charlotte Mjelde er en eksklusiv gruppe kun for betalende medlemmer i medlemsportalen Hjertefamilie. Gruppen driftes av Hjertefamilie AS.

I denne gruppa skal vi støtte hverandre, heie på hverandre, og bidra til å hjelpe hverandre. Både jeg og de andre medlemmene besvarer spørsmål.

For at gruppa skal ha et så godt miljø som mulig, har vi noen regler. Les dem, og følg dem. Innlegg som bryter reglene vil bli slettet, og ved gjentatte brudd på reglene vil medlemmer bli fjernet fra gruppa, selv om du er medlem i medlemsportalen. Ved utmelding av medlemsportalen Hjertefamilie mister du tilgangen til denne facebookgruppen.

1. Les samtykket til behandling av persondata

Du må lese samtykket som gir informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles knyttet til deltagelse i gruppa. Du finner det her: https://www.charlottemjelde.no/samtykke-facebookgruppe

2. Respekter alles personvern

Ikke del sensitive opplysninger i gruppa, med psykolog Mjelde eller andre tilknyttet Hjertefamilie AS. Vær varsom med hva du deler om eget barn og andre. Det er ikke tillatt å komme med påstander om andre som ikke kan forsvare seg, for eksempel barnets barnehage. I så fall må du snakke ut i fra egen opplevelse: "Jeg opplever at ...". Medlemmene skal kunne stole på hverandre. Det som deles i gruppa, skal holdes i gruppa. Screenshots er ulovlig.

3. Vær vennlig og høflig

Vi er alle sammen om å skape et vennlig miljø. La oss behandle hverandre med respekt. Og være støttende!

4. Det gis ikke helsehjelp

Vi gjør oppmerksom på at medlemskapet Hjertefamilie ikke er helsehjelp. Det etableres ikke et behandler-pasientforhold mellom Psykolog Mjelde (eventuelle andre ansatte) og medlemmer. Det gis generell veiledning på dine spørsmål i facebookgruppen eller i Spørretimen. Det gis ikke veiledning per e-post, på Instagram eller i andre kanaler.

5. Ingen hatefulle ytringer eller mobbing

Sørg for at alle føler seg trygge. Vi tillater ingen former for mobbing, og nedsettende kommentarer om ting som rase, religion, kultur, seksuell legning, kjønn eller identitet blir ikke tolerert.

6. Ingen promoteringer eller spam

Spam og irrelevante lenker er ikke tillatt. Det vil bli fjernet. 

7. Ikke send privat melding til admin eller andre

Vi ber om at alle spørsmål stilles i gruppa.

Dersom du har spørsmål eller ting du trenger å ta opp privat med Charlotte eller Hjertefamilie AS, må du sende en mail til: [email protected].


Hvis ikke du er enig med reglene, står du fritt til å forlate facebookgruppen. Hvis du synes dette høres greit ut, så er du hjertelig velkommen!

Sist oppdatert: 29.12.22