Grupperegler Hjertefamilie

Hjertefamilie med psykolog Charlotte Mjelde er en eksklusiv gruppe kun for betalende medlemmer i medlemsportalen Hjertefamilie.

I denne gruppa skal vi støtte hverandre, heie på hverandre, og bidra til å hjelpe hverandre. Både jeg og de andre medlemmene besvarer spørsmål.

For at gruppa skal ha et så godt miljø som mulig, har vi noen regler. Les dem, og følg dem. Innlegg som bryter reglene vil bli slettet, og ved gjentatte brudd på reglene vil medlemmer bli fjernet fra gruppa, selv om du er medlem i medlemsportalen. Ved utmelding av medlemsportalen Hjertefamilie mister du også tilgangen til denne gruppa.

1. Les samtykket til behandling av persondata

Du må lese samtykket som gir informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles knyttet til deltagelse i gruppa. Du finner det her: https://www.charlottemjelde.no/samtykke-facebookgruppe

2. Respekter alles personvern

Ikke del sensitive opplysninger i gruppa eller med meg. Vær varsom med hva du deler om eget barn og andre. Det er ikke tillatt å komme med påstander om andre som ikke kan forsvare seg, for eksempel barnets barnehage. I såfall må du snakke ut i fra egen opplevelse: "Jeg opplever at ...". Medlemmene skal kunne stole på hverandre. Det som deles i gruppa, skal holdes i gruppa. Screenshots er ulovlig.

3. Vær vennlig og høflig

Vi er alle sammen om å skape et vennlig miljø. La oss behandle hverandre med respekt. Og være støttende!

4. Det gis ikke helsehjelp

Jeg gjør oppmerksom på at Hjertefamilie ikke er helsehjelp. Det etableres ikke et behandler-pasientforhold mellom Psykolog Mjelde og medlemmer. Det gis generell veiledning på dine spørsmål i facebookgruppen eller i Spørretimen, ikke pr e-post.

5. Ingen hatefulle ytringer eller mobbing

Sørg for at alle føler seg trygge. Vi tillater ingen former for mobbing, og nedsettende kommentarer om ting som rase, religion, kultur, seksuell legning, kjønn eller identitet blir ikke tolerert.

6. Ingen promoteringer eller spam

Spam og irrelevante lenker er ikke tillatt. Det vil bli fjernet. Ved gjentatte brudd på reglene vil du bli fjernet fra gruppen.

7. Ikke send privat melding til admin eller andre

Jeg ber om at alle spørsmål stilles i gruppa.

Dersom du har spørsmål eller ting du trenger å ta opp privat med meg (Charlotte), må du sende meg en mail på: [email protected].


Hvis ikke du er enig med reglene, står du fritt til å forlate facebookgruppa. Hvis du synes dette høres greit ut, så er du hjertelig velkommen!